Fri frakt över 1600:-

Hekate Set

  • 895 kr

Hekate Harness är ett lårharness och bälte sålt som ett set. Handgjort i vegläder, efter dina mått. Mer information längre ned på sidan.

Hekate Harness är ett lårharness och bälte (Troika) sålt som ett set. Bältet och lårdelen går att separera, och bära var för sig. Lårstrapen går exempelvis att fästa direkt i hällan på byxan/kjolen. Ett mångsidigt harness som kan bäras, och kombineras på många olika vis. Vill du variera, så går det även att köpa till Lårstrapen Asteria. Den hittar du här.

Tillverkat i 2 cm brett vegläder. Triangel i ca 1,5 cm brett vegläder och är ca 13 cm hög/bred. Ställbar runt låret. 


Troika Bälte och Hekate lårstrap går även att köpa separat. Bältet hittar du r, Hekate och Asteria Lårstraps hittar du här.


Handgjort efter dina mått, för en bra passform. Skriv dina mått i "kassan" under "lägg till meddelande" (se bild för förtydligande).

Har du några frågor, eller är osäker kring hur du skall mäta kan du kontakta mig via kontaktformuläret, så hjälper jag dig så snart jag kan.

Mått (se bild):

I - Omkrets "midja" (plats i midja du önskar bära bältet)

J - Omkrets lår (plats på låret du önskar bära remmen runt låret som matchar längden på strapen)

x - Önskad längd på lårstrapen (som minst 22 cm). Måttet avser strapens hela längd, inklusive triangel och karbin (spännet). Viktigt mått då denna del ej är ställbart. Observera att ringen på Troika bältet börjar ca 4 cm nedanför själva bältet. Se bild för förtydligande hur en mäter själva strapen.